Solar Screens Zutphen

  Offerte. Demonstratie aan huis.

  Vul het formulier in voor een prijsopgave levering en/of montage

  Interesse in:  Screens Zutphen | Eenvoudige montage

  Ergert u zich thuis in Zutphen weleens aan pottenkijkers? Wordt het tijdens de hete dagen van het jaar erg warm bij u in huis of wilt u zo nu en dan gewoon wat vervelende zonnestralen tegenhouden? Dan zijn de exclusieve screens van Clima Zonwering dé oplossing voor u! Bewonder ons assortiment of lees snel verder hoe onze solar screens u in Zutphen kunnen helpen.

  Koel met screens

  Tijdens de hete zomerdagen van het jaar, loopt de temperatuur in Zutphen snel op. De oorzaak hiervan is zonlicht dat via uw ramen uw huis binnenkomt. Screens houden tot wel 90% van de ongewenste warmte tegen. Met screens hoeft u uw huis in Zutphen dus niet ongezellig donker te maken om het aangenaam koel te houden. Met screens blijft uw huis dus fijn qua temperatuur én gezellig qua licht.

  Voor werken en ontspannen

  Als u in Zutphen aan het werk bent, is een laaghangende zon natuurlijk vervelend. Als de zon direct op uw beeldscherm schijnt, kunt uw werk niet fatsoenlijk doen. Naast storend voor het werken, is zonlicht ook storend voor de ontspanning. Er is namelijk niks irritanter dan zonlicht dat op uw tv-scherm terecht komt en ervoor zorgt dat u uw favoriete film of tv-serie niet meer kunt volgen. Met onze screens zult u hier geen last meer van hebben! U stelt de hoogte van de screens dusdanig in dat u geen hinder meer ondervindt van ongewenst zonlicht. Op die manier zult u thuis in Zutphen niet alleen maar fijner werken, maar ook fijner ontspannen.

  Clima Zonwering

  Meer privacy met screens in Zutphen

  Op gluurders zit natuurlijk niemand te wachten, ook u in Zutphen niet. Ondertussen wilt u zelf natuurlijk wel gewoon naar buiten kunnen kijken. Met de screens van Clima Zonwering krijgt u in Zutphen het beste van beide werelden! U opent en sluit de screens helemaal naar wens totdat u de perfecte balans voor uzelf heeft gevonden tussen privacy en transparantie.

  Clima Zonwering – Voordelen

  Met screens wordt het leven in Zutphen een stuk prettiger. Maar als u voor de screens van Clima Zonwering kiest, krijgt u er nog een paar voordelen bij. Of u nu kiest voor zip screens, ook wel ritsscreens genoemd, of voor reguliere screens, bij ons bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Exclusieve producten
  • Duurzaam
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Moderne bedieningsmogelijkheden

  Contact met Clima Zonwering

  Wilt u thuis in Zutphen meer privacy, een betere lichtregeling en een fijnere temperatuur in de zomer? Ga in Zutphen dan voor de duurzame en exclusieve screens van Clima Zonwering. Neem meteen contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of verdere vragen. U bereikt ons telefonisch via 06 – 34 57 0006 en per mail op info@climazonwering.nl.