Solar Screens Zevenaar

  Offerte. Demonstratie aan huis.

  Vul het formulier in voor een prijsopgave levering en/of montage

  Interesse in:  Screens Zevenaar | Exclusief

  Kunnen er bij u thuis in Zevenaar regelmatig mensen naar binnen kijken? Wordt het in de zomer erg heet bij u thuis of wilt u gewoon wat vervelende zonnestralen tegenhouden? Dan kunt u rekenen op de exclusieve screens van Clima Zonwering! Bekijk ons assortiment of lees snel hoe onze solar screens u in Zevenaar kunnen helpen.

  Houd het koel met screens

  Tijdens de zomerse dagen van het jaar, loopt de temperatuur in Zevenaar snel op. De oorzaak hiervan is dat zonlicht via uw ramen uw huis in komt. Screens houden tot wel 90% van die vervelende warmte buiten. Met screens hoeft u uw huis in Zevenaar dus niet ongezellig te verduisteren om het lekker koel te houden. Met screens blijft uw huis dus aangenaam qua warmte én gezellig qua licht.

  Zorgeloos werken en relaxen

  Als u aan het werk bent is zonlicht van een laagstaande zon vaak vervelend en hinderlijk. Als de zon hierdoor op uw beeldscherm schijnt, kunt uw werk niet meer fatsoenlijk uitvoeren. Maar naast werk is deze zon ook vervelend voor wanneer u wilt ontspannen. Er is namelijk niks vervelender dan zonlicht dat op uw tv-scherm schijnt en voorkomt dat u van uw favoriete film of serie kunt genieten. Met screens zult u hier allemaal geen last meer van hebben! U stelt de stand van uw screens elke keer dusdanig in dat u geen last meer heeft van ongewenst zonlicht. Zo kunt u thuis in Zevenaar niet alleen lekker werken, maar ook lekker ontspannen.

  Clima Zonwering

  Meer privacy met screens in Zevenaar

  Mensen die om de haverklap naar binnen kijken, vindt natuurlijk niemand fijn. Maar daarnaast wilt u zelf natuurlijk wel gewoon naar buiten kunnen kijken. Met de screens van Clima Zonwering krijgt u in Zevenaar het beste van beide werelden! U opent en sluit de screens helemaal naar wens totdat u de perfecte balans heeft tussen privacy en transparantie. Wel zo handig toch?

  Voordelen van Clima Zonwering

  Met screens wordt het leven in Zevenaar dus een stuk aangenamer. Maar als u voor de screens van Clima Zonwering kiest, krijgt u er nog een paar voordelen bij. Of u nu kiest voor zip screens, ook wel ritsscreens genoemd, of voor reguliere screens, bij ons bent u zeker van de volgende fijne extra’s:

  • Exclusieve producten
  • Duurzaam
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Moderne bedieningsmogelijkheden

  Contact met Clima Zonwering

  Wilt u in Zevenaar meer privacy in huis, betere lichtregeling en minder hitte in de zomer? Ga in Zevenaar dan voor de duurzame en exclusieve screens van Clima Zonwering. Neem meteen contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of verdere vragen. U bereikt ons telefonisch via 06 – 34 57 0006 en per mail op info@climazonwering.nl.