Solar Screens Westervoort

  Offerte. Demonstratie aan huis.

  Vul het formulier in voor een prijsopgave levering en/of montage

  Interesse in:  Screens Westervoort – Exclusieve producten

  Stoort u zich thuis in Westervoort weleens aan pottenkijkers? Wordt het tijdens de warme dagen van het jaar erg heet bij u in huis of wilt u zo nu en dan gewoon wat vervelende zonnestralen tegenhouden? Dan kiest u voor de exclusieve screens van Clima zonwering! Bekijk ons aanbod of lees snel verder hoe onze solar screens u in Westervoort kunnen helpen.

  Screens – Verkoeling

  Als het in Westervoort erg heet is, kan de temperatuur in huis natuurlijk in een rap tempo oplopen. Dit wordt veroorzaakt door zonlicht dat via uw ramen uw huis binnenkomt. Screens houden tot wel 90% van deze vervelende hitte tegen. Met screens hoeft u uw huis in Westervoort dus niet ongezellig donker te maken om de temperatuur prettig te houden. Met screens blijft uw huis dus fijn qua temperatuur én gezellig qua licht.

  Screens – Beter werken en relaxen

  Tijdens het werken in Westervoort is het natuurlijk erg hinderlijk als de laaghangende zon op uw scherm schijnt. Maar naast storend voor de werkzaamheden, is zonlicht ook vervelend voor de ontspanning. Als zonlicht op uw scherm schijnt, kunt u immers uw favoriete film of tv-serie niet meer goed volgen. Onze screens zorgen ervoor dat u hier geen last meer van heeft. U stelt de hoogte van de screens namelijk op zo’n manier in dat er geen zonlicht meer op uw scherm schijnt. Zo kunt u thuis in Westervoort niet alleen maar prettiger werken, maar ook prettiger ontspannen.

  Clima Zonwering

  Screens in Westervoort – Meer privacy

  Niemand houdt van pottenkijkers, ook u in Westervoort uiteraard niet. Ondertussen wilt u zelf natuurlijk wel gewoon naar buiten kunnen kijken. Met de screens van Clima Zonwering kunt u in Westervoort straks beiden! U opent en sluit de screens helemaal zoals u wilt totdat u uw ideale balans heeft gevonden tussen privacy en transparantie.

  Clima Zonwering – Voordelen

  Het moge duidelijk zijn: met screens wordt het leven in Westervoort aanzienlijk fijner. Kies voor de screens van Clima Zonwering en krijg er nog wat voordelen bij. Of u nu gaat voor zip screens, ook wel ritsscreens genoemd, of voor reguliere screens, bij ons bent u zeker van de volgende voordelen:

  • Exclusieve producten
  • Duurzaam
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Moderne bedieningsmogelijkheden

  Contact met Clima Zonwering

  Wilt u thuis in Westervoort meer privacy, een betere lichtregeling en een prettigere temperatuur in de zomer? Ga in Westervoort dan voor de duurzame en exclusieve screens van Clima Zonwering. Neem meteen contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of verdere vragen. U bereikt ons telefonisch via 06 – 34 57 0006 en per mail op info@climazonwering.nl.