Solar Screens Wageningen

  Offerte. Demonstratie aan huis.

  Vul het formulier in voor een prijsopgave levering en/of montage

  Interesse in:  Clima Zonwering | Screens Wageningen

  Heeft u thuis in Wageningen last van mensen die regelmatig naar binnen kijken? Wordt het daarnaast tijdens de hete zomerdagen erg warm bij u in huis of wilt u zo nu en dan gewoon wat vervelende zonnestralen blokkeren? Ga dan voor de exclusieve screens van Clima zonwering! Bekijk ons aanbod of lees snel verder welke voordelen onze solar screens u in Wageningen allemaal te bieden hebben.

  Screens | Verkoeling

  Zodra het in Wageningen erg warm wordt, loopt de temperatuur in huis vaak snel op. De oorzaak hiervan is zonlicht dat via de ramen uw huis binnenkomt. Screens houden ruim 90% van deze ongewenste hitte tegen. Met screens hoeft u uw huis in Wageningen dus niet ongezellig donker te maken om de temperatuur prettig te houden. Met screens blijft dus de temperatuur én de sfeer in huis aangenaam.

  Screens | Voor werk en ontspanning

  Als u in Wageningen aan het werk bent, is het uiteraard erg vervelend als de laaghangende zon in uw beeldscherm reflecteert. Maar naast storend voor uw werk, is zonlicht ook vervelend zodra u wilt ontspannen. Zodra zonlicht op uw scherm reflecteert, kunt u natuurlijk uw favoriete film of tv-serie niet meer goed volgen. Onze screens zorgen ervoor dat u hier geen last meer van heeft. U stelt de hoogte van de screens namelijk zo in dat er geen zonlicht meer op uw scherm reflecteert. Zo kunt u thuis in Wageningen niet alleen maar fijner werken, maar ook aangenamer ontspannen.

  Clima Zonwering

  Screens in Wageningen | Meer privacy

  U wilt in Wageningen natuurlijk maximaal woongenot zonder mensen die naar binnen kijken. In de tussentijd wilt u zelf natuurlijk wel gewoon ongestoord naar buiten kunnen kijken. Met de screens van Clima Zonwering is dat straks in Wageningen geen probleem! U opent en sluit de screens helemaal zoals u wilt totdat u uw ideale balans heeft gevonden tussen privacy en transparantie.

  Clima Zonwering | Voordelen

  Door middel van screens maakt u het wonen in Wageningen dus een stuk prettiger. Als u kiest voor de screens van Clima Zonwering, krijgt u er zelfs nog een paar voordelen bij. Of u nu gaat voor zip screens, ook wel ritsscreens genoemd, of voor reguliere screens, bij ons kunt u rekenen op de volgende extra’s:

  • Exclusieve producten
  • Duurzaam
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Moderne bedieningsmogelijkheden

  Contact met Clima Zonwering

  Wilt u thuis in Wageningen meer privacy, een betere lichtregeling en een aangenamere temperatuur in de zomer? Kies in Wageningen dan voor de duurzame en exclusieve screens van Clima Zonwering. Neem meteen contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of verdere vragen. U bereikt ons telefonisch via 06 – 34 57 0006 en per mail op info@climazonwering.nl.