Solar Screens Velp

  Offerte. Demonstratie aan huis.

  Vul het formulier in voor een prijsopgave levering en/of montage

  Interesse in:  Screens Velp | Duurzaam en exclusief

  Heeft u bij u thuis in Velp wel eens last van pottenkijkers? Wordt het tijdens de zomerdagen erg warm bij u in huis of wilt u soms gewoon wat irritante zonnestralen blokkeren? Dan kunt u de exclusieve screens van Clima Zonwering wel gebruiken! Bekijk ons assortiment of lees snel verder hoe onze solar screens u in Velp kunnen helpen.

  Screens voor een fijne temperatuur

  Tijdens de warme zomerdagen van het jaar, lopen de temperaturen in Velp gauw op. Dit wordt veroorzaakt doordat zonlicht via uw ramen uw huis binnenkomt. Screens houden tot wel 90% van deze ongewenste warmte buiten. Met screens hoeft u uw huis in Velp dus niet ongezellig te verduisteren om het fijn en koel te houden. Met screens blijft uw huis dus aangenaam qua warmte én gezellig qua licht.

  Voor werk én ontspanning

  Tijdens het werken is zonlicht van een laagstaande zon meestal erg storend. Als de zon namelijk op uw beeldscherm schijnt, kunt uw werk natuurlijk niet meer goed uitvoeren. Maar naast werk is de zon natuurlijk ook storend zodra u wilt relaxen. Er is toch niks vervelender dan zonlicht dat op uw tv-scherm schijnt en ervoor zorgt dat u uw favoriete film of serie niet meer kunt volgen? Met screens heeft u hier gegarandeerd geen last meer van! U stelt de hoogte van uw screens gewoon zo in dat u geen last meer heeft van ongewenst zonlicht. Op die manier kunt u thuis in Velp niet alleen aangenaam werken, maar ook fijn ontspannen.

  Clima Zonwering

  Meer privacy met screens in Velp

  U zit in Velp natuurlijk niet op pottenkijkers te wachten. Tegelijkertijd wilt u zelf natuurlijk wel gewoon naar buiten kunnen kijken. Met de screens van Clima Zonwering krijgt u in Velp het beste van beide werelden! U opent en sluit de screens helemaal in lijn met uw wensen totdat u de ideale balans voor uzelf heeft gevonden tussen privacy en transparantie. Wel zo prettig toch?

  Clima Zonwering – Voordelen

  Met screens maakt u uw leven in Velp dus een stuk fijner. Maar als u voor de screens van Clima Zonwering gaat, krijgt u er nog enkele voordelen bij. Of u nu kiest voor zip screens, ook wel ritsscreens genoemd, of voor reguliere screens, bij ons rekent u altijd op deze fijne extra’s:

  • Exclusieve producten
  • Duurzaam
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Moderne bedieningsmogelijkheden

  Contact met Clima Zonwering

  Wilt u in Velp meer privacy in huis, betere lichtregeling en koelere ruimtes? Kies in Velp dan voor de duurzame en exclusieve screens van Clima Zonwering. Neem meteen contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of verdere vragen. U bereikt ons telefonisch via 06 – 34 57 0006 en per mail op info@climazonwering.nl.