Solar Screens Nijmegen

  Offerte. Demonstratie aan huis.

  Vul het formulier in voor een prijsopgave levering en/of montage

  Interesse in:  Screens Nijmegen | Multifunctioneel

  Heeft u tijdens de zomer in Nijmegen veel last van hitte in uw woning? Heeft u daarnaast last van irritante reflecties op uw tv- of computerscherm en pottenkijkers die naar binnen kijken? Dan zijn de duurzame en multifunctionele screens van Clima Zonwering dé oplossing voor u! Bekijk ons aanbod of lees gauw verder wat onze solar screens in Nijmegen voor u kunnen betekenen.

  Screens blokkeren warmte

  Vooral tijdens de snikhete zomerdagen loopt de temperatuur in uw huis in Nijmegen snel op. Dit komt vooral doordat zonlicht via uw ramen naar binnen schijnt. Screens houden maarliefst 90% van die hitte buiten. U houdt het met screens dus aangenaam koel in huis zonder dat u uw huis noodgedwongen moet verduisteren. Uw woning in Nijmegen blijft zo dus koel én gezellig!

  Ongestoord werken en ontspannen

  Zonlicht afkomstig van een laaghangende zon kan erg vervelend zijn voor zowel uw ontspanning als uw werkzaamheden. Bent u in uw woning in Nijmegen aan het werk, maar schijnt de zon op uw beeldscherm? Dan is dat natuurlijk erg hinderlijk, maar ook als u ‘s avonds wilt ontspannen met een serie of een film, wilt u ook geen last hebben van zonlicht dat op uw scherm schijnt. Screens zijn hiervoor de ideale oplossing. U stelt de hoogte van uw screens elke keer op zo’n manier in dat u geen last meer heeft van ongewenst zonlicht en uw woning in Nijmegen een sfeer naar wens heeft.

  Clima Zonwering

  Screens bieden privacy

  Niemand zit natuurlijk te wachten op mensen die naar binnen gluren, maar u wilt natuurlijk ook niet inleveren op uw eigen uitzicht naar buiten. Screens geven u in Nijmegen hiervoor de ideale gulden middenweg. U kijkt eenvoudig door de screens van Clima Zonwering naar buiten als ze gesloten zijn. Ook kunt u ze makkelijk gedeeltelijk sluiten om toch nog wat extra uitzicht naar buiten te hebben. Wat u wilt! Zo heeft u met onze screens in Nijmegen ideale privacy én transparantie.

  Solar Screens Nijmegen | Voordelen

  Met screens maakt u het uzelf dus een stuk prettiger in huis. Door in Nijmegen echter specifiek voor de screens van Clima Zonwering te gaan, krijgt u er nog een paar extra’s bij. Of u nu kiest voor zip screens, ook wel ritsscreens genoemd, of voor reguliere screens, bij ons bent u zeker van de volgende voordelen:

  • Exclusieve producten
  • Duurzaam
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Moderne bedieningsmogelijkheden

  Contact met Clima Zonwering

  Wilt u in Nijmegen meer privacy in huis, betere lichtregeling en minder warmte tijdens de zomer? Ga dan in Nijmegen voor de duurzame en exclusieve screens van Clima Zonwering. Neem meteen contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of verdere vragen. U bereikt ons telefonisch via 06 – 34 57 0006 en per mail op info@climazonwering.nl.