Solar Screens Ede

  Offerte. Demonstratie aan huis.

  Vul het formulier in voor een prijsopgave levering en/of montage

  Interesse in:  Screens Ede | Duurzaam en exclusief

  Heeft u in Ede tijdens de zomerdagen ook zo’n last van hitte in huis? Ondervindt u daarnaast hinder aan vervelende reflecties op uw tv- of computerscherm en pottenkijkers die bij u naar binnen gluren? Dan zijn de duurzame en exclusieve screens van Clima Zonwering écht iets voor u! Bewonder ons aanbod of lees snel verder wat onze solar screens allemaal voor u in Ede kunnen betekenen.

  Screens houden hitte buiten in Ede

  Als de zon tijdens de hete zomer via uw ramen naar binnen schijnt in uw woning in Ede, loopt de temperatuur vaak in een rap tempo op. Screens houden die hitte tot wel 90% buiten. Zo houdt u het tijdens een hete zomer dus lekker koel in uw huis zonder dat u uw huis moet verduisteren. Uw woning in Ede blijft dus niet alleen koel, maar ook licht en sfeervol.

  Ongestoord werken en ontspannen

  Zonlicht van een laaghangende zon kan erg storend zijn voor zowel uw ontspanning als uw werk. Bent u thuis in Ede aan het werk en schijnt de zon op uw beeldscherm? Dan is dat natuurlijk erg hinderlijk, maar ook als u ‘s avonds wilt ontspannen met een serie of een film, zit u natuurlijk niet op vervelende reflecties van zonlicht op uw scherm te wachten. Screens zijn hiervoor de perfecte oplossing. U stelt de hoogte van uw screens per keer dusdanig in dat u geen hinder meer ondervindt aan ongewenst zonlicht en uw woning in Ede een gezellige sfeer heeft.

  Clima Zonwering

  Screens geven privacy

  Pottenkijkers vindt natuurlijk niemand leuk, maar u wilt uiteraard ook niet inleveren op uw eigen uitzicht naar buiten. Screens bieden ook hiervoor dé oplossing in Ede. De screens van Clima Zonwering kunt u gemakkelijk volledig openen om alsnog gewoon naar buiten te kunnen kijken, zonder dat mensen van buiten naar binnen kunnen gluren. Zo heeft u met onze screens in Ede ideale privacy én transparantie.

  Clima Zonwering | Voordelen

  Met screens maakt u het leven in huis dus een stuk aangenamer. Door in Ede de screens van Clima Zonwering te kiezen, krijgt u er echter nóg meer voordelen bij. Of u nu gaat voor zip screens, ook wel ritsscreens genoemd, of voor reguliere screens, bij ons rekent u sowieso op de volgende fijne extraatjes:

  • Exclusieve producten
  • Duurzaam
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Moderne bedieningsmogelijkheden

  Contact met Clima Zonwering

  Heeft u in Ede behoefte aan meer privacy in huis, een betere lichtregeling en minder hitte tijdens de zomerdagen? Kies in Ede dan voor de duurzame en exclusieve screens van Clima Zonwering. Neem meteen contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of verdere vragen. U bereikt ons telefonisch via 06 – 34 57 0006 en per mail op info@climazonwering.nl.