Solar Screens Duiven

  Offerte. Demonstratie aan huis.

  Vul het formulier in voor een prijsopgave levering en/of montage

  Interesse in:  Screens Duiven | Moderne bediening

  Wilt u in Duiven af van die vervelende pottenkijkers? Of wilt u in de zomer de hitte en die vervelende zonnestralen buiten houden? Dan bent u bij Clima zonwering aan het juiste adres voor veelzijdige screens die u via moderne bedieningsmogelijkheden eenvoudig zelf instelt. Bekijk ons assortiment of lees snel verder wat onze solar screens in Duiven allemaal voor u kunnen doen.

  Houd de hitte buiten

  In de zomer kan de temperatuur in huis in Duiven natuurlijk in een rap tempo oplopen. Dit komt voornamelijk doordat zonlicht via uw ramen uw huis in komt. Screens houden ruim 90% van die ongewenste warmte buiten. Met screens hoeft u uw huis in Duiven dus niet ongezellig te verduisteren om het koel te houden. Zo blijft uw huis dus ook nog eens sfeervol en gezellig.

  Werken en ontspannen zonder irritaties

  Als u aan het werk bent is zonlicht van een laagstaande zon vaak vervelend en hinderlijk. Werkt u thuis in Duiven en schijnt de zon op uw beeldscherm? Dan hindert u dat in uw werk, maar ook als u wilt ontspannen met een serie of met een film is de reflectie van zonlicht op uw scherm niet prettig. Met screens voorkomt u dit! U stelt de stand van uw screens elke keer op zo’n manier in dat u geen last meer heeft van ongewenst zonlicht. Zo werkt en ontspant u thuis in Duiven u heerlijk naar eigen wens.

  Clima Zonwering

  Privacy met onze screens in Duiven

  U zit natuurlijk niet op een gluurder te wachten die bij u in Duiven naar binnen kan kijken. Toch wilt u zelf natuurlijk wel gewoon naar buiten kunnen kijken. Met de screens van Clima Zonwering kunt u beiden in Duiven! U opent en sluit ze dusdanig dat u de perfecte balans heeft tussen privacy en transparantie. Wat wil een mens nog meer?

  Voordelen van Clima Zonwering

  Met screens wordt het leven in Duiven dus een stuk prettiger. Maar door speciaal voor de screens van Clima Zonwering te gaan, krijgt u er nog een paar voordelen bij. Of u nu kiest voor zip screens, ook wel ritsscreens genoemd, of voor reguliere screens, bij ons bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Exclusieve producten
  • Duurzaam
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Moderne bedieningsmogelijkheden

  Contact met Clima Zonwering

  Wilt u in Duiven meer privacy in huis, betere lichtregeling en minder hitte in de zomer? Kies dan in Duiven voor de duurzame en exclusieve screens van Clima Zonwering. Neem meteen contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of verdere vragen. U bereikt ons telefonisch via 06 – 34 57 0006 en per mail op info@climazonwering.nl.