Solar Screens Doetinchem

  Offerte. Demonstratie aan huis.

  Vul het formulier in voor een prijsopgave levering en/of montage

  Interesse in:  Minder warmte in huis met Solar Screens in Doetinchem

  Tijdens de warme zomerdagen loopt de temperatuur in uw woning in Doetinchem vaak hoog op. Screens houden tot wel 90% van alle hitte buiten die de zon via uw ramen naar binnen brengt. Op die manier houdt u het tijdens de hete zomerdagen dus lekker koel in huis. En dat allemaal zonder dat u uw kamer moet verduisteren. Zo houdt u uw woning in Doetinchem dus koel én licht.

  Zorgeloos werken en ontspannen

  Zonlicht dat binnenkomt kan voor zowel uw werk als uw ontspanning erg hinderlijk zijn. Als u thuis in Doetinchem aan het werk bent op uw laptop, computer of tablet is de reflectie van zonlicht op uw scherm natuurlijk erg storend. Ook als u in de avond ter ontspanning tv kijkt, is de reflectie van zonlicht op uw scherm ongewenst. Screens zijn hiervoor dé oplossing. U stelt de hoogte van uw screens per keer dusdanig in dat u geen last meer heeft van ongewenst zonlicht en uw woning in Doetinchem een gezellig sfeer heeft.

  Screens bieden privacy

  Niemand zit op pottenkijkers te wachten, maar u wilt uw eigen zicht naar buiten natuurlijk niet belemmeren. Ook hiervoor zijn screens ideaal voor uw woning in Doetinchem. De screens van Clima Zonwering kunt u eenvoudig volledig openen om alsnog gewoon naar buiten te kunnen kijken, zonder dat mensen van buiten naar binnen kunnen gluren. Zo heeft u met onze screens in Doetinchem perfecte privacy én transparantie.

  Clima Zonwering

  Screens Doetinchem

  Wordt het tijdens de zomer bij u thuis in Doetinchem ook zo warm? Heeft u last van vervelende schitteringen op uw tv- of computerscherm en/of pottenkijkers die naar binnen kijken? Dan zijn de screens van Clima Zonwering de oplossing voor al uw problemen! In ons assortiment vindt u namelijk veel verschillende duurzame en stijlvolle soorten screens. Bekijk direct ons aanbod of lees verder wat onze solar screens u allemaal te bieden hebben.

  Clima Zonwering – Voordelen

  U krijgt met screens dus veel fijne voordelen erbij aan huis. Door in Doetinchem voor de screens van Clima Zonwering te gaan, krijgt u er echter nóg meer voordelen bij. Of u nu gaat voor zip screens, ook wel ritsscreens genoemd, of voor reguliere screens, bij ons bent u zeker van de volgende voordelen:

  • Exclusieve producten
  • Duurzaam
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Moderne bedieningsmogelijkheden

  Contact met Clima Zonwering

  Heeft u in Doetinchem behoefte aan meer privacy in huis, een beter lichtregeling en minder hitte tijdens de zomer? Ga dan in Doetinchem voor de duurzame en exclusieve screens van Clima Zonwering. Neem meteen contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of verdere vragen. U bereikt ons telefonisch via 06 – 34 57 0006 en per mail op info@climazonwering.nl.