Solar Screens Arnhem

  Offerte. Demonstratie aan huis.

  Vul het formulier in voor een prijsopgave levering en/of montage

  Interesse in:  Screens Arnhem

  Heeft u thuis in Arnhem last van veel warmte in de zomer, vervelende schitteringen op uw tv- of computerscherm en/of pottenkijkers die naar binnen gluren? Dan zijn de screens van Clima Zonwering écht iets voor u! In ons assortiment vindt u namelijk diverse duurzame en stijlvolle soorten screens. Bekijk snel ons assortiment of lees verder welke voordelen onze solar screens u allemaal te bieden hebben.

  Minder hitte in huis met screens

  Tijdens de hete zomerdagen loopt de temperatuur in uw huis in Arnhem vaak hoog op. Screens houden tot 90% van alle warmte buiten die de zon via uw ramen naar binnen brengt. Zodoende houdt u het tijdens de hete dagen van het jaar dus lekker koel in huis. En dat allemaal zonder dat u uw kamer onnodig hoeft te verduisteren. Zo houdt u uw huis in Arnhem dus koel én gezellig.

  Geen glinsteringen meer in uw beeldscherm

  Zonlicht dat naar binnen schijnt, is vaak erg vervelend voor zowel uw werk als uw ontspanning. Als u thuis in Arnhem aan het werk bent op uw laptop, computer of tablet, is een schittering van zonlicht in uw scherm natuurlijk niet prettig. Ook als u ‘s avonds ter ontspanning tv kijkt, is de reflectie van zonlicht in uw scherm erg storend. Screens zijn hiervoor de perfecte oplossing. U stelt de hoogte van uw screens elke keer dusdanig in dat u geen last meer heeft van zonlicht en u thuis in Arnhem een gezellig sfeer in huis heeft.

  Clima Zonwering

  Screens geven privacy

  Pottenkijkers zijn natuurlijk erg vervelend, maar u wilt zelf uiteraard ook gewoon naar buiten kunnen kijken. Ook hiervoor zijn screen ideaal voor uw huis in Arnhem. De screens van Clima Zonwering kunt u eenvoudig helemaal openen om alsnog gewoon naar buiten te kunnen kijken. Van buitenaf zal echter niemand naar binnen kunnen kijken. Zo heeft u met onze screens in Arnhem optimale privacy én transparantie.

  Clima Solar Screens Arnhem | Voordelen

  U haalt met screens dus veel fijne voordelen in huis. Door in Arnhem voor de screens van Clima Zonwering te gaan, krijgt u er echter nóg meer voordelen bij. Of u nu gaat voor zip screens, ook wel ritsscreens genoemd, of voor reguliere screens, bij ons bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Exclusieve producten
  • Duurzaam
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Moderne bedieningsmogelijkheden

  Contact met Clima Zonwering

  Heeft u in Arnhem behoefte aan meer privacy in huis, een beter lichtregeling en minder hitte tijdens de zomer? Kies dan in Arnhem voor de duurzame en exclusieve screens van Clima Zonwering. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of verdere vragen. U bereikt ons telefonisch via 06 – 34 57 0006 en per mail op info@climazonwering.nl.