Solar Screens Apeldoorn

  Offerte. Demonstratie aan huis.

  Vul het formulier in voor een prijsopgave levering en/of montage

  Interesse in:  Screens Apeldoorn | Duurzaam & exclusief

  Ondervindt u in de zomerdagen in Apeldoorn veel hinder aan hitte in uw woning? Heeft u daarnaast ook last van vervelende reflecties op uw tv- of computerscherm en pottenkijkers die ongewenst naar binnen gluren? Dan zijn de duurzame en exclusieve screens van Clima Zonwering écht iets voor u! Bekijk ons assortiment of lees snel verder wat onze solar screens in Apeldoorn voor u kunnen betekenen.

  Screens tegen de hitte

  Met name tijdens de erg warme zomerdagen loopt de temperatuur in huis in Apeldoorn snel op. Dit komt vooral doordat zonlicht door uw ramen naar binnen komt. Screens houden een dikke 90% van die hitte buiten. U houdt het met screens dus lekker koel in huis zonder dat u uw huis noodgedwongen hoeft te verduisteren. Niet alleen blijft uw huis in Apeldoorn dus koel, deze blijft ook lekker licht en gezellig.

  Ongestoord werken en ontspannen

  Zonlicht van een laagstaande zon is vaak erg irritant voor zowel uw ontspanning als uw werkzaamheden. Bent u thuis in Apeldoorn aan het werk maar schijnt de zon op uw beeldscherm? Dan is dat uiteraard erg hinderlijk, maar ook als u ‘s avonds wilt relaxen met een serie of een film, wilt u geen hinder ondervinden aan zonlicht dat op uw scherm schijnt. Met screens voorkomt u dit! U stelt de stand van uw screens elke keer op zo’n manier in dat u geen last meer heeft van ongewenst zonlicht. Zo werkt en ontspant u heerlijk naar wens in uw eigen huis in Apeldoorn.

  Clima Zonwering

  Privacy met onze screens in Apeldoorn

  U wilt natuurlijk geen gluurder die bij u in Apeldoorn naar binnen kan kijken. Maar u wilt natuurlijk ook zelf lekker naar buiten kunnen kijken wanneer u wilt. Met screens krijgt u in Apeldoorn het beste van beide werelden. U opent en sluit de screens van Clima Zonwering eenvoudig op een manier die naar uw wens is. Zo heeft u met onze screens in Apeldoorn ideale privacy én transparantie.

  Voordelen van Clima Zonwering

  Met screens maakt u het voor uzelf in Apeldoorn dus een stuk aangenamer. Maar door specifiek voor de screens van Clima Zonwering te kiezen, krijgt u er nog een paar voordelen bij. Of u nu kiest voor zip screens, ook wel ritsscreens genoemd, of voor reguliere screens, bij ons bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Exclusieve producten
  • Duurzaam
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Moderne bedieningsmogelijkheden

  Contact met Clima Zonwering

  Wilt u in Apeldoorn meer privacy in huis, betere lichtregeling en minder hitte tijdens hete zomerdagen? Ga dan in Apeldoorn voor de duurzame en exclusieve screens van Clima Zonwering. Neem meteen contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of verdere vragen. U bereikt ons telefonisch via 06 – 34 57 0006 en per mail op info@climazonwering.nl.